Post by bellsenilodil on Feb 10, 2022 16:37:06 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ KawaiiWorld ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KawaiiWorld IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē daudzas primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ KawaiiWorld 2022 version ▞▞▞
Tas ir tik jautri un pārsteidzoši, ka jūs varat piedzīvot vietu, kas ir maģiska!!!! Izveidojiet savu varoni un savu pasauli, un visi pūļi ir burvīgi un jauki, pat ēdieni un mēbeles!!!!!!
Tas ir ļoti jautri, un mana mīļākā krāsa ir visas krāsas, un viena problēma ar attēlu piebilst, ka man dažreiz ir jāizkāpj, atsvaidzinu spēli un tad es spēlēju atkal, bet citādi tas ir lieliski! Manuprāt, šī lietotne ir jāsaglabā uz visiem laikiem!
Šī spēle ir lieliska, taču tajā ir daudz reklāmu, it kā es esmu ārpus spēles un es vienkārši bez iemesla atteicos. Lieliska spēle, bet, lūdzu, noņemiet tikai dažas reklāmas....
Es spēlēju jau ilgu laiku, un ir daudz reklāmu, un tas ir ļoti meitenīgs, tāpēc man tas patīk, un, ja jūs izlabosit reklāmas, es jums piešķiršu 5 zvaigznes, bet tas ir labi. (Es neesmu amerikānis)
Iemesli, kāpēc piešķiru šai lietotnei 3 zvaigznes: 1. Manas ēkas vai izmēģinājuma versijas laikā tiek parādīts pārāk daudz papildinājumu. Es saprotu, ka pievienošana ir svarīga, taču nedaudz samaziniet tās.2 Fakts, ka lietotne aizkavējas ikreiz, kad parādās pievienošana, un pēkšņi es nevaru pārvietoties. Lūdzu, izlabojiet to.3 Kur mēs atrodam Saglabāt un iziet, Atsākt spēli un to džezu šajā spēlē? Es zinu, ka tas tiek parādīts, kad tiek parādīts papildinājums, bet, ja mēs nevēlamies, lai tas tiktu parādīts, lai jūs to redzētu, kā? 4 Nav ādas vai vārdu maiņas. laba spēle tomēr!!
Iemesls, kāpēc es ievietoju 2 zvaigznes, jo reklāmas ir kaitinošas, mana meita teica, ka viņš negaidīja, ka dažreiz ir melns ekrāns, es to ienīstu, bet jums tas ir jāizlabo, lūdzu, labojiet, es ne gribu, lai mana meita būtu skumji, šī ir iecienītākā spēle
Daudz reklāmu, bet ko lai saka, tā ir bezmaksas spēle.Awsome spēle man tā patīk.Es vēlos,ka būtu vairāk dzīvnieku,bet tas ir labi,visai lieliskajai spēlei!
Šī spēle ir jauka, taču tajā ir arī tik daudz reklāmu
man nepatīk šī spēle, tajā ir daudz problēmu, tāpēc vienkārši nespēlējiet to, viņiem ir jāatrisina daudzas problēmas, piemēram, tagad
Man patīk šī lietotne no first.bet, kad es pabeidzu savu māju un grasījos izveidot savu dārzu, mana pasaule pazūd, un es pat nevaru to atvērt, vienkārši atkārtojiet ielādes sistēmu gggggrrrrrrr ļoti slikta lietotne.
Šī spēle ir jauka, bet pārsvarā tajā ir tik daudz reklāmu, un tā atpaliek, bet vienalga man šī spēle patīk
Šī ir ļoti jauka spēle, bet es ienīstu, kad tiek parādīti papildinājumi un slikti parādās ēkas vidū, un tas mani mazliet sadusmo 😒
Man ļoti patīk, ka tas ir tāpat kā Minecraft, bet viss ir rozā ragana ir labi, BET SLUDINĀJUMI
Tā ir jauka lietotne, kas man ļoti patīk. Bet reklāmas viņi sūkāt. Pat es izslēdzu savu wifi, tas parāda reklāmas, lūdzu, izlabojiet to
Iemesls, kāpēc es novērtēju 3 zvaigznītes, ir šāds: (1 Jūs nevarat mainīt savu vārdu vai izskatu. (2 JŪS NEVARAT NEKO DARĪT, JO VISĀ MANĀ EKRĀNĀ ik sekundi PARĀDĀS REKLĀMAS, un, nospiežot X, mans ekrāns kļūst melns!!!!! Lūdzu, izlabojiet to!!!
Kad es spēlēju spēli, tas bija jautri, bet tur bija viena lieta, ko es nebiju gaidījis, kad es rakos uz leju, ne pa kreisi, pat ne pa labi, piemēram, līdz galam, es vienkārši nokrītu un es apjuku, bet bloks bija atšķirīgs, es biju tik šokēts, ka es domāju bloku ir tik atšķirīga, tāpēc es to ļoti vēlos, jo krāsa ir tik jauka kā nāriņai, es to ļoti vēlos, un es vēlos pievienot blokus, un man arī ļoti nepatīk pievienot, tāpēc, lūdzu, noņemiet papildinājumus, man tas ļoti nepatīk, un tas arī mani iedzen. ārā es biju tik dusmīgs, ka man bija jātaisa mājas
Es vēlējos, lai tai būtu tērzēšanas iespēja un arī tāda iespēja, no kuras jūs varat mainīt savu vārdu un arī mainīt raksturu, lūdzu, dariet to 🥺🥺🥺
Kāpēc es to novērtēju tikai ar 3? Bc, kad spēlējat to 5 mēnešus, jūs to vairs nevarat spēlēt, tāpēc es to ienīstu, man ir 3 pasaules, un es tik smagi strādāju, lai izveidotu pilnu māju, un pēc tam, kad es izveidoju savu māju, es vienkārši atpūtos un, kad es to atkal atvēru, mani satricināja bc Es vairs nevaru to atvērt, tāpēc man bija ļoti žēl par jums visiem.
Šī spēle iznīcināja manu planšetdatoru, lejupielādējot katru attēlu manā attēlu mapē, un es joprojām dzēšu šo atkritumu! Burtiski tūkstošiem un tūkstošiem attēlu ar visu spēles saturu, kas saglabāts manos attēlu failos un neatkarīgi no tā, kas ar failiem nav kārtībā, neļaus man tos visus dzēst lielapjomā, tāpēc es burtiski dzēšu pa vienam😠 Pēc tam es atklāju, ka citi lietotāji jātīra arī savas ierīces!!!
Laba spēle, bet es vēlos, lai jūs kaut ko izlabotu par šo lietotni ADS, tās ir ļoti kaitinošas. Ik pēc 5 sekundēm jūs spēlējat THE ADS POP OUT, un man ir jārestartē šī spēle, jo pēc reklāmas beigām spēle sāka aizkavēties, UN KOMERCIJAS PAUZE IR ĻOTI kaitinoša, ļoti kaitinoša, jums nav nepieciešami pārtraukumi. Dažreiz pēc reklāmas pabeigšanas pēc 10 sekundēm pēkšņi ir reklāmas pārtraukums, lūdzu, izlabojiet šo spēli, ja labosiet, es piešķiršu tai 5 zvaigznes
Patīk, tas ir ļoti jautrs, jauks, estētisks un daudz kas cits! Tava āda ir ļoti jauka! Un jā, ir reklāmas, taču jūs varat tās apturēt, izslēdzot mobilos datus! Es gribētu teikt, ka MUMS patiktu, ja būtu mazliet vairāk bloku, bet kopumā tas ir ĻOTI SUPERĪGI!!!!♡♡♡♡
Es padodos šai spēlei 👎kāpēc reklāmas sludinājumi reklāmas reklāmas, kas vēlas reklāmas reklāmas reklāmas es saku, ka 7 reklāmas, jo es nevaru no reklāmām slāņa es mēs zinām, kā nogurst šī spēle, bet atvainojiet, man patīk tikai šī un jūs varat maini savu ādu, tev kļūs garlaicīgi👎👏👏
Es redzēju komētu par daudzām sliktām lietām šajā spēlē, un cilvēks, kurš teica, ka tas ir nepareizi, tas neparādās, ik pēc 5 minūtēm pievieno personu, kas teica, ka tas viss tāpēc, ka tas notiek ar jums, nenozīmē, ka tas notiks ar visiem mums
Slikta spēle, kādu jebkad esmu redzējis, man nepatīk pat lokicraft, un es spēlēju pilnu dublikātu spēli mcpe veidošanai un veidošanai, dodieties uz iestatījumiem, pēc tam texer pakotni un paņemiet noklusējuma pakotni un spēlējiet un izbaudiet, un kawaliiworld un lokicraft ir visu laiku sliktākā spēle👊👊👊 👊
Man patīk šī spēle 😻😻 un es tai piešķīru piecas zvaigznes, jo glezna ir ļoti jauka un bloki man tā patīk
Es šim iedevu divas reizes, jo spēlēju 2 minūtes un pēc tam tiek parādīta reklāma, dažreiz es varu nospiest atpakaļ, bet dažreiz nē, tad man ir jārestartē lietotne, lūdzu, izlabojiet to.
Es šim piešķīru divas zvaigznes, jo tas rāda reklāmas dažreiz man kļūst dusmīgs ikreiz, kad tiek rādīta reklāma, un tas prasa skatīties manā tālrunī, lūdzu, nepievienojiet, ka es tikai vēlos spēlēt spēli, man vienkārši ir nepieciešams privātums, mēs nevaram to vienkārši parādīt, bet es Joprojām man tā patīk, tas ir jauki, ceru, ka jūs joprojām esat laimīgs, es joprojām mīlu šo spēli☺
man patīk šī spēle, man tā ļoti patīk! bet... Kad es šo vēlreiz lejupielādēju, man patīk spert un neļaut man spēlēt. Labojiet šo, es gribu atskaņot vēlreiz, jo imma Veidojiet jaunu pasauli, lūdzu, izlabojiet šo....
Šī ir jauka spēle, taču neturiet šajā spēlē monstrus, viņi nāk manā mājā, tur tikai dzīvniekus un neglabā sludinājumus, mans tālrunis ir karājies
šī spēle ir jauka un tik forša, bet ir lieta, ko es tik ļoti ienīdu. Pirmajā vietā ir reklāmas PĀRĀK DAUDZ REKLĀMU, kuras mani sadusmo visu laiku, kad tās parādās no nekurienes, un mans klēpjdators aizkavējas, kad tiek parādīta reklāma. lūdzu, izlabojiet to labāk nekā iepriekš, bc tas TIK kaitinoši! Es to ienīdu! es vairs neglabāšu šo lietotni savā tālrunī.
Man tas patīk, tas ir tik jauki un forši, ka tajā netiek rādītas reklāmas, un es būvēju dažus McDonald's un mājas un visu, ko vēlos būvēt😄
Šodien es to spēlēju, bet tad bija tāda kļūme, ka vienā pusē līst lietus un otrā nē, tad bija pelēks mākonis un es domāju, vai mani uzlauza vai kaut kas cits. Paldies aksono2 par kivi pasaules izveidi, ja tā kā tu to raksti, es ceru, ka izlabosit manu kļūmi arī ikvienam, kas lasa šo paldies, ka izturējāties ar mani, un paldies, ka klausījāties šo ziņojumu. Tāpat viņiem vajadzētu padarīt spēli ikvienam ATKAL.
Man ļoti patīk spēle, bet pēdējo reizi, kad to instalēju, es nevaru to spēlēt ar visām reklāmām, un es tiešām varu tā radīt tik daudz pūļu manā mājā, es ceru uz nāvi, bet laba spēle 😁😁👍👍
Es dotu to labāk, bet katru reizi, kad jūs uzreiz uznirstīsit uz to, tad tiek teikts, ka kawaii pasaule ir apstājusies pēc 2 minūtēm, ko es spēlēju, lūdzu, izlabojiet to un nomainiet mani atsauksmi.
Stickman Ghost 2: Ninja Games कार्रवाई laib
Man patīk šī spēle, jo tā izskatās kā minecraft, bet iemesls, kāpēc es šai spēlei piešķīru 3 zvaigznes, ir tāpēc, ka tādas reklāmas kā nopietni PĀRĀK DAUDZ REKLĀMU, tā būtībā sabojā manu spēli. Un kāpēc pasaulē cilvēkiem ir vajadzīgas KOMERCIJAS PAUZES? bet man joprojām patīk turpināt šo spēli. Paldies ~
KawaiiWorld آرکیڈ riz
Man patīk spēle, bet man rodas problēmas, kad es nogalinu monstrus izdzīvošanas režīmā, uznirst reklāma un mēģinu izlabot savas kļūdas!
Šī lietotne ir diezgan jauka, taču tā ir kā amatniecības pasaule, kad pirmo reizi to spēlējot, es jau zināju, ka tā ir kā amatniecības pasaule. Sākumā es domāju, ka tas ir savādāk, bet nē. Tā ir laba lietotne. Tas ir tāpat kā minecraft. Uz attēliem ir slazdu durvis, bet spēlē ir tikai 2
KawaiiWorld Arcade kgc
KawaiiWorld Arcade kgc
Laba spēle, bet es novēlu, lai tā darbotos līdzīgi kā Minecraft, bet nedarbojas......
KawaiiWorld آرکیڈ riz