Post by bellsenilodil on Feb 10, 2022 17:12:33 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ KawaiiWorld ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KawaiiWorld IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много хак за издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ KawaiiWorld 2022 version ▞▞▞
харесвам я
Това приложение е толкова сладко, но винаги е такаизостава и след 25 секунди от рекламата ще има друга реклама след 4 секунди. И повечето от продуктите са розови, лилави и сини. това е нещото, което не харесвам и понякога блоковете са малко объркващи... Ще има около 6 реклами подред, моля, поправете това! :<
Обичам това толкова много, че е хубава игра за изработка🥰🥰, но има друга игра за изработка, наречена kawaii World Всеки път, когато направя света креативен, той се превръща в оцеляване... моля, поправете играта, моля, надявам се да я поправите, благодаря ви, че прочетете моята отговорете дано се оправите... благодаря
Харесвам това приложение много, но когато изтрия това и искам да го изтегля обратно и го пусна, сякаш се зарежда, когато се зареди и след това се изравни и трябва да започне отначало и отново стана черно и започнете отначало, моля, поправете това или иначе не ти давам пет звезди
Обичам го и всичко, но проблемът е, че винаги има толкова много реклами и изостава толкова много, моля, поправете го, наистина го обичам и enderman винаги има проблеми
МНОГО ЯКА ИГРА
Първо обичам тази игра, но не обичам ppl да използвам японска дума без никаква причина просто сложете сладък worl не かわい :/ добре, редактирам това и сега премахвам една звезда, добре е, но има тази добавка ще се появи на екрана и тя ще изостава и ще каже kawaii world за съжаление стоп вещица е толкова досадна, че е добре за ролева игра, но да ://///
много е яка полезно за децата да я истегля всички деца и там има моята лбимия цвят роза😘😍😍❤❤❤
Защо давам 1 звезда? защото когато се опитвам да играя, винаги излизам от играта, опитвам 5, но няма да работи, моля, поправете го, БЛАГОДАРЯ!
Страхотна игра
Наистина е така, защото розовите неща са толкова хубави, че са толкова полезни, че селото и селата са в розово, пустинята е кожа и розова.
Тази игра е сладка, но моля, изключете я добавките, моля 😭🥺 Но аз давам 5/5, но наистина я обичам 80/💯 80 Заради добавки Но изключих моя интернет, добавките наистина НИЩО НЕ ДОБАВЯ благодаря ви за тази игра, това е наистина мило, много ти благодаря 🤗😊☺️
Много е като на истинската Minecraft и има много сладки неща🌈
KawaiiWorld Arcade gou
Тази игра е сладка и може да получи 5 звезди. Но има твърде много реклами. И тогава екранът ми замръзва, така че трябва да изляза от приложението и след това да се върна, наистина е досадно.
Тази игра е толкова страхотна, но давам 3 звезди, защото има твърде много реклами и се надявам да добавите мултиплейър и повече скин. Също така какво се случва с Kawaii World 2? Не мога да го намеря вече, изтрихте ли го?
Добра игра, но добавете няколко сървъра, за да играете онлайн с приятели, както и поставете кутия за чат или микрофон, за да говорите, микрофонът е по-добър от чата, така че моля, сложете, тъй като можем да говорим и сложете като скинове безплатно, тази игра е толкова очарователна, аз обичам тази игра! Направете това, тъй като можем да играем офлайн и онлайн и поставете, тъй като не искаме да влизаме, просто поставете името и влезте и не поставяйте зареждащи неща, моля, и моля, коригирайте проблемите с добавянето, така че играта ще бъде много забавна за играй😄😄😄 !БЛАГОДАРЯ!
Намирам, че е добра игра 🎮, но ще предпочета да похарча парите си за Minecraft И ако бях жив, това е около $ 60 долара за Minecraft, но вие можете да похарчите пари за Minecraft, което е по-добро според мен
Обичам тази игра, но когато интернет се изключи, ми е скучно, но играя gacha club, благодаря, че прочетохте това съобщение😇
KawaiiWorld እንቅስቃሴ ያለባቸው cetd
Здравейте!! Im sarah, тази игра е супер хубава, проблемът е, че когато отворя чантата, приложението автоматично се затваря !!!!!!!!! Но аз обичам това приложение, което играе в lptop или компютър, обичам това приложение
Много забавна игра. Това е Minecraft, но с внесен мод. Въпреки че в играта се появи фигура с черен нюанс. Мисля, че е ендър човек. И стоеше на къщата ми. Телепортира се наоколо, но никога не е напуснал. Имам тази игра само от два дни. Моля, поправете това
Толкова добре, че ми харесва, красотата на тази игра е, че изключвам wifi, за да избегна добавки и почти всичко тук е толкова сладко
Добре, но понякога е изостанал, поставяйте неща навсякъде и се движете от само себе си
Това беше много впечатляваща игра. Наистина ми хареса идеята, която имаше за това. Визуализациите бяха страхотни, а идеята за сладък геймплей беше много интересна и много ми хареса. Макар да разбирам, че рекламите са от съществено значение за вас, имаше само един проблем. Случваха се твърде често. Получавах реклами на всеки две минути. Имаше един момент, в който получих две за една минута. Като цяло, малко разочароващо. Но това беше единственият проблем.
Моля, направете го мултиплейър и ще бъде наистина страхотно
Оценявам го с 1 звезда, защото когато исках да го изтрия, той все още беше там, така че не го изтегляйте, това е ужасно
Безплатна версия, но МНОГО ИМА ДОБАВКИ КАТО КЪМ ТЪРГОВСКИТЕ ПАУЗИ И КОГАТО ИЗКЛЮЧИТЕ ИНТЕРНЕТ, ВСЕ ОЩЕ ИМА ДОБАВКИ, АЗ СЪДЕМ!!!!!!!!?!?!!!?!
НЕ СЪМ ВИЖДАЛА ПО ХУБАВ МАЙНКРАФТ ОТ ТОЗИ ТЕГЛЕТЕ НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ!!!🖤💜💙💚🧡💛❤️
Тази игра е много, много готина, но рекламите я дразнят, когато играете, но е добре, но моят проблем е wen i tuch jump, не мога да я докосна, поставяйки блок, тя е досадна, но е готина и страхотна. Разчитам, че тази игра не играя никаква игра Играя тази игра сега е много готина, но наистина мразя, ако пускам блок, докосвам бутона за скок и да, така безбожно за всички, бъдете в безопасност и здрави чао
ако докосна игра и те просто ми дадат рестарт и докосна игра отново, дайте ми рестарт отново. Моля, направете го, не трябва да рестартирате отново, моля. Надявам се всички да кажете това на: D
Играх го веднъж преди година и ми хареса, но се опитах да го изтегля, но не се получи :C
Това е много сладка игра, но мразя, когато добавките изскачат и са точно в средата на сградата и това ме кара малко да се ядосвам 😒
Защо давам на това приложение 4 звезди, защото има оплаквания, които искам да кажа. 1 не трябва да има цветни стъкла, те са важни, защото неговият свят на дъгата 2 Не мога да построя къщата си в света на kawaii, защото има толкова много реклами, които ме изпращат до връзка в браузъра и знам каква е връзката, моля, поправете това
Дадох на това пет, защото е сладка игра и винаги я играя на моя ipad, ако ми е скучно, играя я, отегчена ми е и най-много ми е, ако изключа wifi или данни, няма добавя, е просто като снимка или нещо и аз всъщност вече построих свое собствено село там, там е много град, който правя като поставих ограда, наистина ми харесва, но можете ли да поставите мултиплейър, за да мога да играя и да изграждам още страхотни неща и това е всичко, което искам да кажи чао
Тя е тапанарска и не става да я тегля! Направете я с малко ум!!!!😬😬😬😬😬😬😡😠
Играта е наистина забавна, но моля, добавете още харесвания..... idk like моля добавете още, защото наистина ми харесва и нямам нищо против рекламата, защото е добре ig Просто моля, добавете още
Това е най-скапания измамник на Minecraft, който дори не можеха да бъде момчешки и какъв, по дяволите, е пакетът с текстури, така че боклука не го изтегляйте дори животните не са нормални, просто играйте loki craft и planet craft
Crazy Police Car Stunt Games Estrategia shrr
Това е толкова сладко😍😍❤ Толкова се забавлявах!!...но тогава се случи това.... 7 месеца по-късно имах 22 свята и той се затвори.. Не можах да го отворя отново НИКОГА!!!! Сега мразя тази игра, затова я изтрих.. И е толкова страшно, защото също се случват проблеми, така че много я мразя
Беше толкова готина игра, но виси много, така че й давам 1 звезда.
KawaiiWorld Arcade gou
Харесвам играта, но понякога се изключва сама, моля, поправете я и добре, не мога да създам някои мобове, но това е хубава игра и моля, поправете я
ОБИЧАМ ТАЗИ ИГРА!!Но тя винаги има реклами, но все пак е забавна!